logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Renovació d’oficines

HomeDissenyRenovació d’oficines

Renovació d’oficines

A Floc ens encarreguem de crear el projecte de disseny o redisseny de  les teves oficines per tal que garanteixin una excel·lent imatge del teu negoci, alhora que vetllem per aconseguir un espai de treball idoni per als teus treballadors i un ambient càlid i de confiança per als teus clients.

El cas de Finques Teixidor

Quan vam visitar per primer cop les oficines de Finques Teixidor l’objectiu era fer una petita reforma a la recepció. Però un cop allà, vam adonar-nos de les immenses possibilitats i vam assessorar-los per aconseguir una millora substancial amb un pressupost reduït.

FLOC_Finques-Teixidor_PRINT--(7)

Millorar la distribució i la il·luminació

Un dels principals problemes que tenia l’antic despatx era la quantitat de petites habitacions que feien la funció de sales de reunions. Eren espais que treien llum i partien el despatx en zones de difícil distribució. Vam treballar en redistribuir l’espai en zones més amplies, utilitzant parets de vidre transparent, portes corredisses i maximitzant les sales per intentar que la llum natural de les finestres arribés a tot arreu.

FLOC_Finques-Teixidor_PRINT--(4)
FLOC_Finques-Teixidor_PRINT--(14)
FLOC_Finques-Teixidor_PRINT--(9)

Mobiliari informal que convida a parlar

Finques Teixidor necessitava petites zones de reunió per tal de poder parlar amb els clients, atendre les seves consultes i oferir les millor solucions. Vam proposar un espai amb taules rodones que conviden a xerrar. Una zona que té més aspecte de cafè que d’oficina, però que ofereix el caliu necessari per fer que els clients se sentin còmodes i es generi un clima de confiança.

Panells de fusta

La calidesa que transmet la fusta és difícil d’aconseguir amb altres materials. Per aquest motiu ens vàrem decidir per l’ús de parquet a tot el terra i vam treballar amb panells a certes parets per obtenir l’efecte desitjat.

A Floc assessorem i et fem el pressupost segons les necessitats del teu negoci. Posa’t en contacte amb nosaltres i parlem!

 

 

Fotografia: Marcos Clavero (@marcosclaverollorente)