logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Disseny d’un nou espai comercial totalment a mida

HomeDissenyDisseny d’un nou espai comercial totalment a mida

Disseny d’un nou espai comercial totalment a mida

L’educació tradicional, aquella amb la qual vam créixer els nascuts als anys 70 i 80, ha donat pas a una nova manera d’entendre l’aprenentatge. Hem passat de l’educació passiva, en la qual els conceptes s’explicaven i es repetien, a una educació totalment activa. L’educació vivencial parteix d’una premissa senzilla i clara; per aprendre cal emocionar. El gran avantatge de treballar a partir de l’emoció és que podem posar a l’abast de l’alumne els cinc sentits, per tal el seu cap estigui preparat per rebre infinitat de nous imputs que el motivaran a voler aprendre encara més.

Quan vam conèixer el nou projecte de Music & Fun vam engegar tots els mecanismes que estaven al nostre abast per aconseguir el repte que se’ns proposava: crear un espai d’aprenentatge vivencial a través de la música.

Espais que permeten el moviment

Per tal d’aconseguir-ho vam estudiar la millor distribució dels espais, intentant eliminar les zones mortes i aprofitant al màxim cada un dels espais de les estances. Els nens, dins aquestes aules, han de ser capaços de viure la música i enllaçar-la amb el moviment i per això vam crear sales diàfanes, lluminoses i amb una bona acústica que permeti el treball i eviti el ressò.

Totes les sales tenen panells acústics al sostre que permeten amortir el soroll ambiental, limitant el ressò i millorant exponencialment la qualitat sonora. Un espai treballat acústicament proporciona benestar, comoditat i descans. Les orelles dels més petits podran centrar-se en aquell so que interessa, el de la música i els instruments!

Materials naturals

Hem treballat les aules amb colors vius, i això fa que la zona comuna central destaqui  per la paret de fusta natural que hi ha a tot el llarg del passadís. Aquesta zona, ubicada al mig de l’escola, delimita la zona de penjadors i ajuda als petits a entendre quina és la zona de joc i la zona de pas. El fet d’haver-ho treballat amb fusta natural fa que els nens puguin gaudir i associar el tacte d’un material natural similar al que treballen dins l’aula amb gran part dels instruments.

FLOC_Music&Fun_WEB--(5)
FLOC_Music&Fun_WEB--(16)
FLOC_Music&Fun_WEB--(15)

El magnetisme dels colors suaus

A Floc parem molta atenció a l’hora d’escollir la gama de colors que representarà un espai comercial. Per a Music & Fun volíem que els colors desprenguessin vitalitat però alhora ajudessin a crear un ambient harmònic i de tranquil·litat. Per això ens vam decantar per colors vívids però en una tonalitat lleugera i calmada.

Un projecte integral, de principi a fi

Floc és un estudi de disseny d’interiors que ofereix solucions integrals i acompanya el client des de la idea inicial fins a l’execució de l’obra, des de l’anàlisi de les necessitats del projecte, assessorant en cada una de les fases i oferint els seus coneixements tècnics, sensibilitat i experiència fins a l’entrega final del projecte.

Hem acompanyat Music & Fun des que el projecte era pràcticament embrionari deixant-nos contagiar de l’energia i vitalitat de la seva gent i fent que aquesta emoció ens acompanyés al llarg de tot el camí. Ha valgut la pena 😊

 

Fotografia: Marcos Clavero (@marcosclaverollorente)