logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Projecte d’interiorisme i reforma | Barri de les Corts, Barcelona

HomebanysProjecte d’interiorisme i reforma | Barri de les Corts, Barcelona

Projecte d’interiorisme i reforma | Barri de les Corts, Barcelona

Projecte d’interiorisme i reforma per un pis de 120m2 al barri de les Corts.

Ens demanen que intervinguem en un pis dels anys 90 en bon estat, espais amplis i distribució tradicional.

El nostre projecte consisteix en reorganitzar les zones comuns mantenint la distribució de les zones privades ja que aquestes funcionen adequadament pel programa funcional que demana el client.

Li oferim al pis un canvi d’imatge obrint la cuina, la sala i el rebedor convertint-lo en un espai amb més relació i connexió, modernitzant aquesta distribució i la manera de moure’ns per l’habitatge. Un mobiliari, dissenyat especialment per aquest espai, ens ajuda amb l’organització i a entendre cada un dels àmbits per on ens movem. La cuina es converteix en el cor social de la casa amb una imatge moderna, actual i elegant.

 

La il·luminació ens dóna l’ambientació precisa en cada un dels espais, aconseguint privacitat i confort. De totes maneres, les llums com a element decoratiu tenen un paper important, ja que en cap moment es pretén amagar-les o que passin desaparegudes, tot el contrari.

 

Tant en la zona de dia com en les zones de nit, s’ha tractat cada detall amb especial cura, cada entrega, cada racó de llum i en cap moment s’ha perdut de vista la relació global.

FLOC-Galileu_25P-low
FLOC-Galileu_10P-low
FLOC-Galileu_45P-low
FLOC-Galileu_17P-low
FLOC-Galileu_32P-low
FLOC-Galileu_05P-low
FLOC-Galileu_30P-low
FLOC-Galileu_17P-low
FLOC-Galileu_60P-low
FLOC-Galileu_52P-low