logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Projecte d’interiorisme i reforma al Poblenou de Barcelona

HomebanysProjecte d’interiorisme i reforma al Poblenou de Barcelona

Projecte d’interiorisme i reforma al Poblenou de Barcelona

Projecte d’interiorisme i reforma per un pis de 130 m² al Poblenou.

Contacten amb nosaltres per realitzar el projecte d’un pis dels anys 30, amb una distribució convencional clàssica de pis de l’Eixample. Pis estret i llarg amb accés pel centre quedant la seva organització a dreta i esquerra l’entrada.

El pis es troba en un estat molt deteriorat i envellit però alhora es respiren uns espais amb bones vibracions i força.

El client ens demana mantenir al màxim els espais existents readaptant-los a nous usos. Amb aquest criteri i el nou programa, encaixem un projecte  sense perdre l’essència original.

Un punt fort és l’alçada de sostres i les altes portes de fusta que mantindrem per continuar amb aquesta personalitat accentuada.

En quant a la nova organització, en comptes d’una divisió més usual de dia i de nit, s’aposta per una reordenació de pares i fills.

La cuina s’amplia per  aconseguir una zona d’office oferint una distribució amplia i còmoda amb una gran zona de treball. Els acabats i colors ens tornen a transportar al record.

En  aquesta intervenció hem obtingut  una modernització discreta, amb un record a la tradició i on els nous materials es fusionen amb el passat.

FLOC_Llull-2P
FLOC_Llull-5P
FLOC_Llull-14P
FLOC-Llull-7P
FLOC_Llull-38P
FLOC_Llull-53P
FLOC_Llull-51P
FLOC_Llull-33P
FLOC_Llull-35P
FLOC_Llull-34P