logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Què és una Reforma Integral?

HomeInteriorismeQuè és una Reforma Integral?
que es una reforma integral

Què és una Reforma Integral?

A diferència d’una reforma parcial com la d’una cuina o d’un bany, la reforma integral és una renovació de la totalitat de l’espai de l’habitatge abastant totes les seves estades, des dels dormitoris, saló, banys, cuina a jardí, terrasses, etc. Reforma integral també inclou tots els elements que formen la casa o pis com la fusteria, els paviments, les instal·lacions de gas i electricitat, el mobiliari i altres elements decoratius.

Quant pot costar una Reforma Integral per m2?

El metre quadrat d’una reforma integral pot oscil·lar entre els 400 i els 800 euros. Cal tenir en compte molts factors a valorar per poder donar un preu definitiu, entre quals són:

  • la grandària de l’habitatge,
  • la seva ubicació i accessos,
  • la seva estructura,
  • els acabats triats.

Aquests i altres punts condicionaran el preu final de la reforma, per la qual cosa, comptar amb un equip de professionals en interiorisme és fonamental per a poder ajustar-se al pressupost del propietari.

reforma integral de casa lavabo

Llavors, com puc calcular el preu exacte de la Reforma Integral del meu habitatge?

Per poder realitzar una obra d’aquest tipus, el primer pas és contactar amb professionals que realitzin un projecte d’interiorisme per obtenir assessorament i una proposta personalitzada. En el projecte es defineixin tots els aspectes a tractar, des dels dormitoris i altres estades a instal·lacions, mobiliari i elements de decoració.

Amb el projecte realitzat i en mà, una pràctica habitual és la de demanar diversos pressupostos per poder comparar-los. Perquè la comparació sigui justa i real aquests pressupostos han de realitzar basant-se en el mateix criteri de projecte. Per tant comparem partida per partida i tenint en compte la qualitat dels materials oferts.

Que s’ha de tenir en compte abans de demanar un pressupost?

  • Necessitats i prioritats: definir que és imprescindible
  • Distribució: buscar la funcionalitat de l’habitatge
  • Acabats: ajustar la qualitat dels materials segons la necessitat

Perquè Floc disseny d’interiors?

Floc disseny d’interiors oferim un assessorament professional i personalitzat per a donar resposta a les necessitats i idees dels nostres clients. Proposem solucions creatives i innovadores que rendibilitzin la inversió i aportin un increment del valor econòmic de l’habitatge.

Els nostres clients ens trien pel nostre tracte personal, la garantia de qualitat, i perquè realitzem el projecte i executem l’obra oferint acompanyament durant cada etapa de la Reforma Integral.