logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Reforma d’una casa antiga al Maresme

HomebanysReforma d’una casa antiga al Maresme

Reforma d’una casa antiga al Maresme

Projecte d’interiorisme i reforma parcial per un habitatge unifamiliar de 1900 situat al Maresme.

Es tracta d’una casa de Cos, situada al casc antic de Premià de Mar. La nostra intervenció consisteix  en reformar la planta baixa i part de la planta primera.

L’estat de l’habitatge és correcte però fosc que és un dels problemes d’aquestes cases entre mitgeres. La llum natural a l’interior de l’habitatge es proporciona per la façana principal i la façana posterior que dona a un pati. En aquest cas, el pati és molt petit, te una construcció (un bany) i les obertures de la façana son petites. Un altre element que ens afecta en aquest espai, és l’escala que ens condueix a planta primera. És un element molt pesat amb un gran impacte visual que ens  talla l’espai en horitzontal.

Així que el nostre projecte està pensat  per obtenir el màxim de llum possible, obrir els espais relacionant-los entre si i intentar minimitzar l’impacte visual de l’escala.  Tot això ho aconseguim eliminant la construcció del pati i pintant-lo de blanc, obrint dues grans balconeres en aquest i canviant el color de l’escala.

Un altre element important és obrir la cuina a la sala. Aquesta comunicació fa transformar l’espai en una planta diàfana on la llum circula i no queda retinguda a cap racó. L’espai queda organitzat pel propi mobiliari, escollit i dissenyat amb cura per tal de accentuar les parts que interessen i integrar els elements d’emmagatzematge.

En quant a acabats,  s’han utilitzat colors clars amb tocs de fusta per fer un espai lluminós, càlid i confortable. El color de la llum artificial també s’ha tractat d’una manera càlida i amb làmpades de diferent estils que ens potencien la decoració i ajuda a obtenir la funció convinguda a cada ambient.

IMG_2486-low
IMG_2510.-lowjpg
IMG_2527-low
IMG_2574-low
IMG_2490-low
IMG_2551-low
IMG_2586-low
IMG_2514-low
IMG_2619-low
IMG_2570-low