logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Reforma integral d’un pis a St.Gervasi

HomebanysReforma integral d’un pis a St.Gervasi
Floc Bori 12P

Reforma integral d’un pis a St.Gervasi

Execució de la reforma integral d’un pis a St.Gervasi.

Partint de les dues premisses del projecte, es connecta l’habitatge a ambdues terrasses canviant l’orientació per gaudir d’una, fins al moment oblidada terrassa nord i de les seves espectaculars vistes al parc. Així mateix, es busca una distribució que permeti, en un futur, dividir l’habitatge en dos.

La reforma es centra en els espais principals, menjador – cuina per una banda i sala per l’altre. Aquests espais s’obren a la terrassa nord donant continuïtat i aconseguint que l’interior i l’exterior es fusionin. Espais de dimensions regies, sense ostentació però amb detalls i materials que accentuen la personalitat de l’habitatge.

La resta d’espais (lavabo, estudi, zona de rentat) funcionen com a filtre per arribar a les habitacions i així aïllar la zona de dia de la de nit.

Les tres habitacions i la Suite s’obren a la terrassa sud, amb vistes sobre la ciutat i el mar al lluny.

El projecte busca ser neutre, el blanc predomina. El paviment, en roure natural, és el principal protagonista i fa de fil conductor de tot l’habitatge. La cuina, oberta a menjador, es vesteix de colors càlids i neutres que es contraposen amb un sobre fosc.

Col·laboració amb Alberto Rosal (Arquitecte)
Execució: Floc Disseny d’Interiors

Floc Bori 06P
Floc Bori 03P
0Floc Bori 52P
0Floc Bori 04P
0Floc Bori 45P
Floc Bori 05P
0Floc Bori 46P
0Floc Bori 51P
0Floc Bori 56P
Floc Bori 50P
Floc Bori 38P