logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Reforma per accessibilitat d’una persona amb mobilitat reduïda

HomebanysReforma per accessibilitat d’una persona amb mobilitat reduïda
Reforma de piso para persona con silla de ruedas

Reforma per accessibilitat d’una persona amb mobilitat reduïda

Transformació d’un local a un habitatge

El nostra repte en aquesta reforma era trobar un pis adequat per a una parella de clients, on un d’ells amb mobilitat reduïda. El requisit era que sigui accessible i adaptat per a cadira de rodes. Avui dia una gran part dels locals comercials ja estan preparats per a persones amb mobilitat reduïda, però a Barcelona hi ha molt pocs edificis amb habitatges que estiguin adaptats, amb un accés directe i sense barreres arquitectòniques des de l’exterior. Finalment, varem optar per buscar un local i transformar-lo en un habitatge, fent un canvi d’ús, amb la complicitat dels tràmits necessaris.

Interiorisme per a seguretat i autonomia d’una persona discapacitada física

L’objectiu principal del disseny de l’interior d’aquest pis era que l’espai quedés còmode, pràctic i la planta baixa exempta de barreres. Àmplies zones amb portes amples, bany amb plat de dutxa, terres antilliscants i amb zero desnivells per a la seguretat i estil de mobles amb altura rebaixada són uns dels arranjaments que cal tenir en compte durant la reforma quan pensem en comoditat i autonomia d’una persona en cadira de rodes.

Transformación de un local a una viviendaReforma de piso para persona con silla de ruedasReforma de cocina adaptada para persona en silla de ruedasReforma de cocina adaptada para persona en silla de ruedasMuebles adaptados para persona en silla de ruedasReforma de baño adaptado para persona en silla de ruedas