logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Serveis

Des del nostre despatx a Barcelona, posem a la seva disposició diferents serveis per tal de controlar cada una de les fases que intervenen en un projecte

Disseny d’interiors

Realitzem projectes d’interiorisme a qualsevol escala i en tots els àmbits, estudiant els espais i les necessitats de cada client per tal de fer els somnis realitats.

Reforma i rehabilitació

Per executar el que projectem, col·laborem amb diferents equips d’industrials amb amplia experiència i plena confiança. Amb ells garantim temps d’execució, bons acabats i preus competitius.

Proyecto reforma cocina Floc Interiorismo / Projecte reforma cuina interiorisme

Decoració

Personalitzem els espais amb mobiliari, tan a mida com estàndard, teixits, textures, il·luminació i tots els elements necessaris per obtenir l’ambient desitjat.

Direcció i gestió d’obres

Fem les tasques de direcció tècnica de l’obra coordinant a cada un dels equips i gestionant l’obra per tal de garantir el compliment del pressupost i el termini d’entrega pactat. Treballem tant amb els nostres industrials com amb els proporcionats per la propietat.

Coneix els serveis de Floc disseny d’interiors

Pressupostos ajustats amb el mínim temps i la màxima qualitat

Aliniem l’espai amb l’imatge del seu negoci

Interiorsmo y decoración cocina Barcelona/ Interiorisme i decoració cuina Barcelona

Transformem el seu habitatge sense canviar de pis

Tregui la màxima rendibilitat al seu inmoble