logo

Floc Products és un grup de professionals multidisciplinaris amb més de 10 anys d’experiència que ofereix un tracte directe, personal i transparent, en el sector de l’interiorisme i la rehabilitació.

93 453 78 49
info@flocbcn.es
Demana'ns pressupost
Image11

Reforma integral exprés d’un pis a Escultor Canet

HomebanysReforma integral exprés d’un pis a Escultor Canet

Reforma integral exprés d’un pis a Escultor Canet

Quan vam iniciar el projecte de reforma integral d’Escultor Canet teníem clar el repte davant del qual ens trobàvem: havíem de trobar la distribució ideal per tal d’aprofitar al màxim l’espai d’un habitatge amb una distribució complexa i pocs metres quadrats. En contra teníem que no era possible buscar un espai diàfan, l’habitatge quedava dividit i havíem de treballar amb parets mestres.

La zona que vam destinar a sala d’estar, menjador i cuina era força reduïda però els nostres clients ens van demanar una zona d’obrador àmplia i còmoda per treballar-hi. Així doncs, vam dissenyar amb la idea de crear una petita illa central i una zona d’electrodomèstics.

En els banys es va apostar pel blanc per al de cortesia i per la combinació porcellànica i fusta per al principal. Cadascun dels banys té una estètica diferent, sobretot pel que fa a la porcellànica, però formen part d’un conjunt harmònic a l’haver utilitzat el blanc com a color vehiculant.

Per donar textura i caliu a tot el conjunt vam decantar-nos per un parquet natural de gran qualitat i vam apostar per mobiliari a mida per crear espais d’emmagatzematge aprofitant les columnes i les parets.

Dos mesos i escaig després de l’inici de les obres, tornàvem les claus del pis als seus propietaris, ansiosos per gaudir-ne!

Per a aquest projecte, hem col·laborat amb: Alva Cocinas, Teka (electrodomèstics), Arkomex (Parquet), Catalonia Ceramica (revestiments i porcellànica), Roca (sanitaris), i Rovira (aixetes).